برای پاسخ به سوال موارد استفاده از شیربرقی ها در خانه هوشمند
باید دانست که پیدایش کنترل ها، از شروع استفاده از خانه هوشمند ؛ به معنای تسلط روی موضوعات مهم اتفاق افتاد ، مانند:
- کنترل تردد
- کنترل موتورخانه
- کنترل سیستم امنیت
- مدیریت انرژی ساختمان
- کنترل از راه دور سیستم هوشمند
- و …
همچنین همواره موارد استفاده از شیربرقیها در خانه هوشمند از اهمیت ویژه ای در کنترل تجهیزات خانه هوشمند برخوردار بوده است.
انواع شیربرقی :
-
شیربرقی گاز
1) شیربرقی گاز(NO) (در شرایط عادی باز-ریست دستی)
2) شیربرقی گاز (موتورایز-باز و بسته اتوماتیک)
-
شیربرقی آب
1) شیربرقی آب (NO) (درشرایط عادی باز —–> آب شهری)
2) شیربرقی آب (NC) (درشرایط عادی بسته —–>جهت آبیاری اتوماتیک)
انواع شیربرقی های کنترل مسیرهوا (دمپربرقی)
انواع شیربرقی ها جهت کنترل موارد خاص (موتورخانه-شیربرقی های یک طرفه هیدرولیکی و پنوماتیکی و…)
در انواع شیربرقی های گاز(سنولوئید یا موتورایز) :
اینکه مسیر جریان گاز بسته یا باز شود مورد استفاده قرار می گیرد که نوع موتورایز استانداردهای کافی را ندارد و به طور کامل نمی تواند باز یا بسته شود و به دلیل نقص ایمنی در بازکردن شیر برقی گاز مورد تایید خانه هوشمند هگسا نمی باشد و در تمام سال های گذشته از انواع شیر برقی های یک طرفه که به صورت اتوماتیک توسط سیستم هوشمند یا سنسور های نشت گاز فرمان گرفته و مسیر گاز را قطع می نماید ولی باز کردن مسیر گاز به صورت کاملا دستی و حضوری توسط شخص کاربر بعد از اطمینان از رفع نشت گاز اتفاق می افتد و اینکار کاملا استاندارد و مورد تایید استانداردهای اروپا و امریکا می باشد.
- در کنترل شیربرقی های آب که عمدهی در خواست مشتریان و پروژه ها جهت آبیاری فضای مشاعات آپارتمان شامل حیاط یا روف گاردن و در باغ ویلا جهت کنترل آبیاری اتوماتیک انواع درخت ها ،گل ها و چمن مورد استفاده قرار می گیرد.
- در موارد خاص شیربرقی آب (NO) جهت کنترل آب شهری مورد استفاده قرار می گیرد که به عنوان کاربرد محدود و خاص مورد استفاده قرار می گیرد.
- کنترل شیربرقی های خاص (انواع دمپرها،شیرهای هیدرولیک و پنوماتیک ،شیرآتش نشانی و غیره) در موتورخانه یا جهت کنترل بهتر تجهیزات و تاسیسات موتورخانه ای و سرمایشی و گرمایشی مورد استفاده قرار می گیرد .
- گستردگی استفاده از آن ها در این موارد بحث معرفی نیست و توضیحات آن در این مجال نمی گنجد.
- ولی به طور مثال شدت برودت هوای سرد یا گرم با شیر برقی های دمپر قابل کنترل است و با کنترل به صورت پله ای و اتوماتیک توسط سیستم هوشمند که با ترموستات های محیطی فرمان می گیرد و به بهبود دمای مطلوب و صرفه جویی انرژی کمک می نماید.
دیدگاهتان را بنویسید