بیمارستان هوشمند چیست؟

به عبارت ساده، یک بیمارستان هوشمند، بیمارستانی است که بهتر و دقیق تر کار می کند. بدین صورت که، نسبت به آنچه که بیماران و پزشکان به آن نیاز دارند با دقت، درک و خلاقیت بیشتری عمل می کند، زیرا با فناوری های متنوعی که جهت افزایش مراقبت از بیماران استفاده می گردد، هماهنگی کامل دارد.

بیمارستان هوشمند نه تنها با مقرارت و ضوابط تعیین شده منطبق است بلکه با کاهش تعداد کارکنان و به کارگیری روش های کنترلی نوین سبب کاهش هزینه ها می گردد.

اگرچه تکنولوژی در بیمارستان هوشمند حائز اهمیت است ولی انجام زیرساخت های لازم به منظور مدیریت بیماران و دستگاه ها غیرقابل اجتناب است.

اصطلاح بیمارستان هوشمند اولین بار در سال 2009 مطرح شد. هدف از ایجاد این بیمارستان به کارگیری فناوری های روز دنیا در تمامی بخش ها شامل: اتاق عمل، اتاق اورژانس، ICU، رادیولوژی، داروخانه و… می باشد.

یکی از اجزای اساسی بیمارستان هوشمند به کارگیری شبکه های ارتباط بی سیم یا وایرلس است، که از طریق آن بتوان اطلاعاتی چون آلارم دستگاه ها، داده های آزمایشگاهی و سایر اطلاعات تجزیه و تحلیل شده را در صفحه نمایش دستگاه های هوشمند پزشکان و کارکنان به نمایش گذاشت.

علاوه بر شبکه های با کارایی بالا، زیر ساخت های بیمارستان هوشمند پارامترهای محیطی نظیر دما، رطوبت، کیفیت هوا، نور و صدا را کنترل می کنند که داده های این سنسورها جهت کنترل عفونت و رعایت ایمنی به کار گرفته می شود. همچنین سیستم مانیتورینگ، دستگاه های حیاتی مانند فریزر را قادر می سازد که به طور مداوم  صحت و درستی نمونه های مهم و نمونه های آزمایشگاهی را بررسی کنند.

بسیاری از بیماران علاقه ای به بستری شدن در محیط بیمارستان ندارند و ترجیح می دهند که دوران معالجه خود را در منزل سپری کنند، یکی از مزیت های قابل توجه بیمارستان هوشمند این است که از طریق دستگاه های پشتیبانی می توان بیماران را از راه دور و خارج از محیط بیمارستان تحت نظارت قرار داد، در نتیجه از ازدحام و شلوغی در بیمارستان ها و اتلاف وقت بیماران جلوگیری به عمل آورد.

اشتراک گذاری