جزئیات ساخت اولین بیمارستان هوشمند در ایران
«اکبر امیری» مدیرکل درمان تأمین اجتماعی گفت: پس از پیگیریهای فراوان در مهرماه امسال موضوع قرارداد احداث بیمارستان 320 تختخوابی تأمین اجتماعی شیراز توسط یک شرکت اتریشی با موافقت ریاست سازمان به هیئت امنا ارجاع شده است.
او با بیان اینکه برای اجرای این پروژه نیازمند تائید قرارداد توسط هیئت امنای سازمان است، خواستار همراهی هرچه بیشتر مسئولان استان، نمایندگان مجلس و سایر مسئولان ذینفوذ برای مصوب شدن آن شد و گفت: با اجرای این پروژه و آغاز عملیات اجرایی پروژه بیمارستان 64 تختخوابی لارستان، میتوان امیدوار بود طی چهارسال آینده سرانهی تعداد تخت در مقایسه با بیمهشدگان تامین اجتماعی در فارس به عدد نرم کشور نزدیک شود.
امیری با یادآوری اینکه بیمارستان 320 تختخوابی شیراز یکی از مصوبات هیئت دولت در سال 86 بود؛ گفت: در سال 90 زمینی به مساحت 25 هکتار برای اجرای این پروژه به سازمان تحویل و سال 91 تسطیح و مراسم کلنگزنی نیز برگزار شد.
او با تصریح اینکه ساخت این بیمارستان به دلیل نبود اعتبارات، همان ابتدا متوقف ماند، گفت: طی سالهای گذشته تاکنون پیگیریهای فراوانی توسط دکتر بنیهاشمی مدیر قبلی درمان تامین اجتماعی، نمایندگان کنونی شیراز در مجلس، استاندار سابق و سایر مسئولان برای اجرایی شدن این پروژه انجام شد.
امیری گفت: بعد از برجام، فضا برای جذب مشارکت شرکتهای خارجی در اجرای پروژههای بیمارستانی فراهم شد و با انعقاد تفاهمنامهای بین سازمان تامین اجتماعی ایران و اتریش، زمینه برای هزار میلیارد یورو سرمایه گذری فراهم شد که قرار بود 180 میلیارد آن به بیمارستان 320 تختخوابی شیراز اختصاص یابد.
وی با اشاره به انعقاد قرادادهای اولیه بین سازمان تامین اجتماعی و شرکت اتریشی، گفت: اردیبهشت ماه امسال قرارداد پروژه از سوی مدیرعامل به هیئت مدیره ارجاع شد و پس از تائید، مجددا در مهرماه برای هیئت امنای سازمان ارسال شده است.
امیری گفت: طبق قرارداد منعقد شده با شرکت اتریشی، قرار است طی مدت 40 ماه بیمارستان 320 تختخوابی تامین اجتماعی، بهعنوان اولین بیمارستان هوشمند و نسل پنجمی کشور، احداث شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان فارس گفت: ساخت بیمارستان هوشمند، یک موضوع فانتزی نیست بلکه نیازی مبرم برای ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات پزشکی در قطب پزشکی کشور و منطقه است.